

Arbejder du i et professionelt køkken og ønsker inspiration og faglig udvikling inden for smag og smagsoplevelser?
Dette uddannelsesforløb består af et selvstændigt smagskursus og tre diplommoduler. Efter endt forløb kan du kalde dig "Smag- og måltidsudvikler"

Uddannelsesforløbet består af:
- Et 2 dages kursus med fokus på smag (Du kan tage smagskurset alene eller sammensætte en pakkeløsning med studieforberedende dage samt de tre moduler
- 2 studieforberedende dage, hvor der er fokus på at klæde dig godt på til uddannelsesforløbet ved hjælp af træning i studieteknik og gennemførelse af prøver (anbefales)
Læs mere og tilmeld dig de to kurser
Samt 3 diplommoduler fra den ernæringsfaglige diplomuddannelse, der giver dig formelle kompetencer på diplomniveau:
- Fødevarekvalitet - med fokus på smagens betydning for fødevarekvalitet og måltidsoplevelse (6 dage)
- Måltidet belyst ud fra et brugerperspektiv - med fokus på at højne måltidets kvalitet og brugernes madoplevelse (3 dage)
- Innovation projektledelse og intervention - med fokus på at udvikle, iværksætte og projektkoordinere nye koncepter med fokus på plantebaserede måltider i det professionelle køkken. (6 dage)
Læs mere og tilmeld dig forløbets diplommoduler
Mie Thomsen
Fælleskøkkenet Sakskøbing
Studieforberedende dage
Det kan anbefales at indlede de tre moduler med 2 studieforberedende dage, hvor der er fokus på at klæde dig godt på til uddannelsesforløbet ved hjælp af træning i studieteknik og gennemførelse af prøver.