Gå til hovedindhold

Kursus Smagskursus

Til dig der er nysgerrig på viden og gerne vil have inspiration til grundsmage, konsistens og smagsoplevelse når du laver mad til mange. Smag og konsistens er afgørende for at maden bliver spist- det gælder for alle målgrupper når det handler om den gode hverdagsmad og når du skal tilpasse indtaget af mad eller ændre madvaner.

Hverdagsmaden skal smage godt. Det forventes at storkøkkener, tilbereder mad med høj kulinarisk kvalitet, samtidig med at der er fokus på bæredygtige innovative råvarer, fødevaresikkerhed, ernæring, kostråd, økonomi mm. Det kræver at du som køkkenmedarbejder bliver inspireret og har lyst til at eksperimentere med at udvikle smag og smagsoplevelser, og at du bliver bevidst om egne evner til at vurdere, justere og kvalitetssikre smag.

Målgruppe

Kurset er for dig, der er ernæringsassistent, kok, produktudvikler, kvalitetskoordinator, diætist, vejleder eller måske sygeplejerske, fysio-/ ergoterapeut, pædagog i social- eller sundhedssektoren? Din baggrund er ikke så vigtig, du får hjælp til at koble kursets teori til din konkrete praksis.

Om kurset

Bliv Smags- og måltidsudvikler

Kurset kan udbygges med tre diplommoduler fra Den ernæringsfaglige diplomuddannelse, der giver dig formelle kompetencer på diplomniveau.

Læs mere her