Gå til hovedindhold

Valgmodul Måltidet belyst ud fra et brugerperspektiv

Bliv skarp på at servere måltider af god kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet. Du bliver klædt på til at inddrage målgruppen med det formål at styrke madoplevelsen.

Modulet sætter fokus på måltidstilbud i offentlig og privat regi, hvor der lægges særlig vægt på metoder til brugerinddragelse. Der arbejdes med spisemiljøet og det sociale samværs betydning for måltidsoplevelsen, organisering af menutilbud, produktionssystemer og produktkvalitet, samt udvikling af egen praksis i forhold til at planlægge, implementere, formidle og evaluere prototyper eller måltidskoncepter ud fra et brugerperspektiv.

Tablist controls

Målgruppe (Fane indhold)

Modulet er for dig, der ønsker en dybdegående viden om måltidstilbud i offentlig og privat regi, og som ønsker kompetencer til at inddrage målgruppen med det formål at højne måltidets kvalitet og madoplevelsen.

Du arbejder måske med mad- og måltidsproduktion, som ernæringsassistent/-vejleder, diætist, sygeplejerske, terapeut eller pædagog i social- eller sundhedssektoren. Din baggrund er ikke så vigtig, da du får hjælp til at koble modulets teori til din konkrete praksis når egne erfaringer og cases fra praksis inddrages i undervisningen.