Gå til hovedindhold

Obligatorisk modul Beskæftigelsesindsatsens juridiske grundlag

Få indsigt i det juridiske grundlag for beskæftigelsesindsatsen, så du kan udføre en korrekt sagsbehandling.

Danmark står over for den største økonomiske krise i nyere tid – tusindvis af mennesker har de seneste måneder mistet deres arbejde. På dette modul vil der være fokus på lovgivningens muligheder for at hjælpe de mange ledige hurtigt tilbage på arbejdet. På dette modul vil du få viden om muligheder for samarbejde med virksomheder, A-kasser og borgerne – dette for at sikre, at så mange af de ny-ledige kommer hurtigt tilbage i arbejde.

For at kunne udføre en hurtig, korrekt og professionel sagsbehandling i beskæftigelsesindsatsen, er det vigtigt, at du kender lovgivningens retningslinjer og rammerne for mulig optimering.

Modulet giver dig indblik i de lovgivningsmæssige rammer som bedst støtter op om dit arbejde med at få de mange nyledige i arbejde så hurtigt som muligt.

Dette modul har således ikke blot fokus på lovmedholdig sagsbehandling men også effektiv og positiv sagsbehandling så de mange ny-ledige ikke bliver langtidsledige.

Dette obligatoriske modul på 10 ECTS er en del af Akademiuddannelse i beskæftigelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her

Om modulet

Tablist controls