Modulet/kurset udbydes desværre ikke i øjeblikket.
Få viden og redskaber til at arbejde recovery-orienteret i praksis på de sociale tilbud, i myndighed, overfor mennesker med funktionsnedsættelse, psykiske vanskeligheder osv.
Recovery-orienteret rehabilitering har i mange år været central på det specialiserede socialområde, på handicapområdet kaldes nogle steder for Borgeren ved Roret, men indholdet er det samme.
På dette diplommodul, for du viden og konkrete greb, redskaber og refleksioner, som du kan tage med i din praksis. Du bliver introduceret til centrale begreber og teorier, og du får viden om sammenhængen mellem VUM 2.0 (opfølgning mv.) og den recovery-orienterede rehabilitering.
Dette valgmodul på 5 ECTS, er en del af Den sociale diplomuddannelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.
Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her
Om modulet
-
Den viden du introduceres for, skal omsættes i praksis, derfor arbejder vi på diplommodulet med egne cases, fælles refleksioner og afprøvning af viden, metoder eller konkrete greb til praksis. Du kommer derfor til at arbejde med dine egne små mikroafprøvninger mellem undervisningsdagene.
-
- Recovery-orienteret rehabilitering
- CHIME-faktorerne
- Den professionelle rolle
- Borgeren som erfaringsekspert
- Samskabelse
- Mentalisering
- Indefra og udefra perspektiver
- Hvordan dokumentation gennemføres relevant og recovery-orienteret
Målgruppe (Fane indhold)
Modulet er for dig, der arbejder på det specialiserede socialområde, uanset hvilken målgruppe du arbejder med, eller hvilken funktion du har.
Deltager I som gruppe vil modulet give jer en fælles grundviden og et fælles sprog, på tværs af funktioner mv.
Adgangskrav (Fane indhold)
- En adgangsgivende uddannelse svarende til en kort eller mellemlang videregående uddannelse.
- 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.
Opfylder du ikke de formelle adgangskrav, kan du søge om at blive realkompetencevurderet