Gå til hovedindhold

Valgmodul Kvalitetsstyring og innovation

Ønsker du at fremme innovation i din kliniske praksis, men mangler redskaber til hvordan? Så er dette modul noget for dig

Sundhedsvæsenet bliver i højere og højere grad målt på de resultater, som skabes for patienterne. Fokus er rettet mod kvalitet og kvalitetsstyring, som et helt centralt omdrejningspunkt i en daglig praksis.

Der bliver forventet af dig som sundhedsprofessionel, at du er i stand til at identificere de områder, hvor der ønskes øget kvalitet i behandlingen, uden at det kommer til at koste mere. Det forudsætter, at du i samarbejde med dine kollegaer tør at gå forrest og har mod på at tænke innovativt, når målet er at skabe kvalitet i patientens hverdag.

På dette modul får du kompetencer til at indgå i planlægning, styring og udvikling af kvalitetsudvikling tiltag, med henblik på at fremme kvaliteten i din kliniske praksis.

Dette valgmodul på 5 ECTS indgår i retningen Professionspraksis, som er en del af Den sundhedsfaglige diplomuddannelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her

Om modulet

Modul med fokus på forbedringsmodellen

Tablist controls