Gå til hovedindhold

Valgmodul Mikrobiologi og fermenteringsteknologi

Ønsker du at udvide din viden og kompetencer inden for gæring, mikrobiel vækst, gennemførsel af fermenteringsproces og meget mere, er modulet mikrobiologi og fermenteringsteknologi et godt valg.

Der vil på modulet blive arbejdet med alt fra opstille simple støkiometriske ligninger for vækst og produktdannelse til vurdere anvendelsen af forskellige enhedsoperationer til downstream processing samt planlægge, gennemføre og beskrive eksperimentelt arbejde i relation til fermenterings-processer og gæring i laboratorieskala. Alt sammen med henblik på, at du kan tage dine nye kompetencer med videre, direkte ud på din arbejdsplads.

Efter modulets afslutning vil den studerende kunne planlægge, gennemføre og beskrive eksperimentelt arbejde, i relation til gæringsprocesser i laboratorieskala. Desuden vil den studerende beregne og udvælge vigtige parametre for vækst og produktdannelse ved anvendelse af eksperimentelle målinger.

Om modulet

Tablist controls

Kontakt

Jesper Stensbo Knudsen (jesk)

Uddannelsesleder
Diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi
Kalundborg