Gå til hovedindhold

Hvorfor er smag så vigtig?

I den første udgave af podcasten 'Sund Viden' er omdrejningspunktet smag i en sundhedsfaglig kontekst. Vært er Teresa Pia Andersen og hun har besøg af Anette Kamuk, der er chefkonsulent indenfor det sundhedsfaglige område på Absalon.

Smag er individuel, og smag og smagsoplevelser kan blive ved med at udvikles hos os alle.

Det betyder, at vi kan arbejde med smag strategisk og professionelt – ikke bare hos måltidsprofessionelle, men også blandt pædagoger, lærere og sundhedsfagligt personale.

I den første udgave af podcasten Sund Viden taler værten Teresa Pia Andersen, der er specialkonsulent hos Absalon, med Anette Kamuk, der er chefkonsulent indenfor det sundhedsfaglige område på Absalon.

I samtalen kommer de blandt andet ind på, hvordan konsistenser og lyde kan udfordre vores smagsoplevelser – og hvordan måltidsprofessionelle skal bringe deres egen smag i spil, når de skal få andre til at få nye smagsoplevelser.



Lyt med her:

Gå på opdagelse i Absalons podcastunivers

Få faglig viden og inspiration direkte i øregangene, når og hvor du vil; på cyklen, i bilen, på løbeturen eller mens du vasker op.

Find alle vores podcasts her.