Gå til hovedindhold

Obligatorisk modul Undersøgelse af sundhedsfaglig praksis

Modulet er for dig der ønsker at styrke din faglighed og den sundhedsfaglige praksis du til hverdag er en del af. Det får du mulighed for på dette modul, som har fokus på forskellige metoder til undersøgelse af den sundhedsfaglige praksis. Modulet er baseret på, at du arbejder med udvikling af din egen praksis enten i et gennemførselsprojekt eller et udviklingsprojekt. Du vil gennem modulet arbejde med dit eget projekt.
Modulet er desuden obligatorisk for dig der ønsker at gennemføre en fuld diplomuddannelse inden for det sundhedsfaglige område.

Som sundhedsprofessionel i sundhedsvæsenet er du også en del af udviklingen. En udvikling som er præget af øget kompleksitet i arbejdsopgaverne og med stadig større fokus på problemstillinger af social og sundhedsmæssig karakter. Derfor er der generelt et væsentligt øget behov for forsknings- og udviklingsindsatser, en opgave som det forventes at de sundhedsprofessionelle skal kunne indgå i.
På modulet får du styrket dine kompetencer til at kunne indgå i fremtidige forsknings-og udviklingsindsatser i sundhedsvæsenet

Om modulet

Læs mere om modulet i Akutsygepleje uddannelsen

Tablist controls