Gå til hovedindhold

Akademiuddannelse Akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion

Vil du arbejde med ledelse inden for produktions- eller projektsammenhænge eller drømmer du om at være rådgiver eller konsulent?,

Med Akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion får du en spændende og specialiseret videreuddannelse, der kombinerer teoretisk viden med praktiske færdigheder.

Uddannelsen fokuserer på tre nøgleområder: Innovation, produktoptimering, produktudvikling, der giver dig en bred vifte af kompetencer og gør dig i stand til at navigere i komplekse udfordringer inden for kvalitet, teknik og miljø i en virksomhed eller kommune.

Uddannelsens opbygning og moduler

Hvis du ønsker at tage en hel uddannelse, skal du gennemføre i alt 60 ECTS point. Uddannelsen skal være afsluttet senest 6 år efter, den er påbegyndt. 

  • To obligatoriske moduler (i alt 20 ECTS)
  • Valgfrie moduler (i alt 30 ECTS) Vælges en retning skal to moduler (20 ECTS) indgå i retningen
  • Et afgangsprojekt (10 ECTS)

Hvert modul er en faglig afgrænset enhed, og du kan således vælge at studere et enkelt modul som led i din efteruddannelse.

​​​​​​​Uddannelsens retninger: 

  • Innovation: Dyk ned i kreativiteten og lær at tænke innovativt. Udforsk nye idéer og metoder, der driver udviklingen i din virksomhed
  • Produktion: Forstå de vigtigste teorier og metoder, der driver produktion og produktionsoptimering

Du kan også vælge at tage uddannelsen uden en bestemt retning:  Her vælger du selv hvilke valgmoduler du ønsker på tværs af de to retninger.

Målgruppe

Uddannelsen er til dig, der ønsker at arbejde med ledelse inden for produktions- eller projektsammenhænge eller drømmer om at være rådgiver eller konsulent. Måske er du allerede involveret i disse områder, men mangler værktøjerne til at bidrage mere struktureret og metodisk til dit arbejde..

Praktisk information

Kontakt en konsulent

Jesper Stensbo Knudsen (jesk)

Uddannelsesleder
Diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi
Kalundborg