Gå til hovedindhold

Ældrepædagogik - Pædagoger i hjemmeplejen

Denne udgave af PædTalks handler om udfordringer og løsninger i pædagogers arbejde i hjemmeplejen, og i studiet Randi Andersen, projektleder, lektor og ph.d., Marianne Brodersen, lektor og ph.d., og Thomas Bille, lektor og ph.d., alle tre fra Center for Pædagogik på Absalon.

Pædagoger, der er ansat i hjemmeplejen, oplever ofte, at rammerne er den helt store udfordring. For hvis de skal bruge deres pædagogiske faglighed og skabe relationer, så kan det ikke altid klares på et besøg, der er rammesat til 12 minutter.Det er et af resultaterne fra forskningsprojektet “Pædagogfaglighed på ældreområdet”, som forskere fra Absalon har lavet.Denne udgave af PædTalks handler om udfordringer og løsninger i pædagogers arbejde i hjemmeplejen, og i studiet er Randi Andersen, projektleder, lektor og ph.d., Marianne Brodersen, lektor og ph.d., og Thomas Bille, lektor og ph.d., alle tre fra Center for Pædagogik på Absalon.Vært i dette afsnit er Michel Bech Winckler fra Absalons kommunikationsafdeling.

Lyt med her:

Skal vi samarbejde?

Vi samarbejder bredt med praksis og andre vidensinstitutioner, og vi vil gerne udbygge vores samarbejde med det omgivende samfund og med danske og internationale forskningsinstitutioner. 

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, så kontakt ovenstående. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis du er interesseret i at gennemføre et ph.d.-projekt ved forskningsmiljøet.

Du kan læse mere om samarbejde med Absalon her

Gå på opdagelse i Absalons podcastunivers

Få faglig viden og inspiration direkte i øregangene, når og hvor du vil; på cyklen, i bilen, på løbeturen eller mens du vasker op.

Find alle vores podcasts her.