Gå til hovedindhold

Nyuddannede lærere i praksis

I denne udgave af podcasten Didaktisk, praktisk, go’ kan du høre om det netværk for nyuddannede lærere, som Odsherred Kommune har oprettet.

Som nyuddannet lærer kan der være mange udfordringer: hvordan holder man et godt forældremøde? Hvordan samarbejder man bedst med kollegaerne? hvordan håndterer man en konflikt?

Derfor har de i Odsherred Kommune oprettet et netværk for de nyuddannede lærere, hvor de kan få gode råd og sparring. Meningen er blandt andet, at de bliver mere sikre i faget. 

I denne udgave af Didaktisk, Praktisk, Go’ er Tine Longfors og Marie Luise Dregild i studiet. De er begge en del af projektet for de nye lærere i Odsherred.

Tine er konsulent og underviser i pædagogik og psykologi ved Professionshøjskolen Absalon, og Marie Luise er skolekonsulent i Odsherred Kommune. 

Samtalen styres af Lisbet Rask, der er chefkonsulent i Center for Skole og Læring på Absalon.

Lyt til podcasten her:

De vigtigste pointer fra podcasten

Hvis du vil have de vigtigste pointer fra denne podcast på skrift, kan du finde dem i denne artikel: Netværk hjælper nye lærere 

Gå på opdagelse i Absalons podcastunivers

Få faglig viden og inspiration direkte i øregangene, når og hvor du vil; på cyklen, i bilen, på løbeturen eller mens du vasker op.

Find alle vores podcasts her.