Gå til hovedindhold

Socialrådgivere i Kriminalforsorgen

I denne udgave af 'Socialt arbejde i praksis' har vært Ida Fransiska Schroll inviteret Dorthe Thesbjerg, socialrådgiver i Kriminalforsorgen i Næstved, og den nyuddannede socialrådgiver Cecilie Lyck, i studiet til en snak om arbejdet som socialrådgiver i Kriminalforsorgen.

Kriminalforsorgen er omgærdet af barske historier om trusler og vold og belastende arbejdsmiljø.

Men når man spørger socialrådgiverne, der arbejder der, er den egentlige historie om Kriminalforsorgen faktisk meget mere positiv.

I denne udgave af 'Socialt arbejde i praksis' stiller vært Ida Fransiska Schroll, lektor på Socialrådgiveruddannelsen på Absalon, skarpt på Kriminalforsorgen. For hvordan arbejder socialrådgiverne med metoder i Kriminalforsorgen, hvilke udfordringer oplever de i arbejdet – og har man overhovedet kompetencerne til at arbejde der, hvis man er nyuddannet?

Med sig i studiet har hun socialrådgiver i Kriminalforsorgen i Næstved, Dorthe Thesbjerg, og nyuddannet socialrådgiver Cecilie Lyck, der også arbejder ved Kriminalforsorgen i Næstved.Lyt med her:

Gå på opdagelse i Absalons podcastunivers

Få faglig viden og inspiration direkte i øregangene, når og hvor du vil; på cyklen, i bilen, på løbeturen eller mens du vasker op.

Find alle vores podcasts her.