Gå til hovedindhold

Stor konference på Absalon om Nurseed

Absalon dannede rammen om en større konference omkring projektet Nurseed. Nurseed handler kort fortalt om at tilpasse læringen til hver enkelt sygeplejestuderende. Dette kunne man opleve på dagens konference, hvor der både var debat og workshops for deltagerene.

Nurseed

Man kunne blandt andet møde underviserne, som bruger Nurseed.

Næsten 14 procent af de sygeplejestuderende dropper ud af uddannelsen. Det er et markant højt tal, særligt når der nu og i de næste mange år vil være stor mangel på netop sygeplejersker. Derfor er Absalon med i projektet "Nurseed" - som vil skabe en ny læringsplatform for de studerende, som er mere individuelt tilpasset den studerende.

"Vi mangler sygeplejersker, den problemstilling bliver gentaget igen og igen. Men i Absalon vil vi rigtig gerne finde løsninger. Nurseed er en klar mulighed for, at vi kan mindske frafaldet på vores sygeplejeuddannelse, og det er et stærkt redskab til at sikre flere sygeplejersker i fremtiden".
Daniel Boysen, Direktør for Sundhed, Social og Engineering i Absalon
Workshops

Workshops og Debat

Mere end 100 deltagere fulgte dagens konference, hvor de udover at møde både folkene bag læringsplatformen, også kunne møde studerende og undervisere, som arbejder med platformen til dagligt.

Efterfølgende kunne deltagerne deltage i tre forskellige workshops.

Nurseed debat

Til sidst samlede alle deltagerne igen til en debat og diskussion om, hvordan kan teknologier og nye undervisningsdesigns understøtte udviklingen af en stærk professionsfaglighed.