Gå til hovedindhold

Valgmodul Teorier i socialt arbejde med udsatte børn og unge

Bliv bedre til at arbejde teoribaseret og reflekteret med udsatte børn og unge, deres familier og netværk.

I det sociale arbejde med udsatte børn og unge vil du som professionel få ny indsigt, når du på dette modul arbejder og reflekterer over teori og nyeste forskning på området.

På dette modul vil du få ny viden, der giver mulighed for refleksion og ændring af din praksis, således at du bliver bedre i stand til at håndtere komplekse problemstillinger i dit arbejde med udsatte børn og unge.

Dette valgmodul på 10 ECTS indgår i retningen Børn og unge, som er en del af Den sociale diplomuddannelse. Du kan læse modulet som en del af en hel uddannelse eller som et selvstændigt modul.

Modulet kan også indgå i et skræddersyet forløb. - Læs mere her

Om modulet

Tablist controls

Der ydes tilskud til hel uddannelse eller enkelte moduler

Tilskud til den samlede uddannelse: Tilskud gives kun til en hel uddannelse (6 moduler) såfremt, der er tale om kommuner, der tilrettelægger lokale hold. Kontakt en af vores konsulenter for at høre nærmere

Tilskud til enkeltmoduler: Se hvilke moduler, du kan få tilskud til her, som alle er tilvalgsmoduler under Den sociale diplomuddannelse. Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Kontakt en af vores konsulenter for at høre nærmere