Gå til hovedindhold
diplom i ledelse

Diplomuddannelse Den sociale diplomuddannelse

Den sociale diplomuddannelse giver dig en teoretisk viden om og forståelse for centrale socialfaglige temaer og den samfundsmæssige kontekst for socialt arbejdes praksis.

Det får du ud af uddannelsen

  • Du får opdateret viden om og erfaring med anvendelse af forskellige metoder i socialt arbejde. 
  • Du lærer at forbinde teori, videnskabelig analyse og refleksion med konkrete problemstillinger i socialfaglig praksis.
  • Du vil også lære at igangsætte udviklingsarbejde internt i din organisation og arbejde i et tværfagligt/tværsektorielt perspektiv samt at implementere forskellige evaluerings- og dokumentationsmetoder i det daglige arbejde og i udviklingsarbejde

Uddannelsen er målrettet alle, der arbejder professionelt i det socialfaglige felt

Moduler og retninger

Du kan vælge den sociale diplomuddannelse med uddannelsesretning eller med valgfri specialisering.

Hvert modul er en faglig afgrænset enhed, og du kan således vælge at studere et enkelt modul som led i din efteruddannelse.

Hvad enten du arbejder med udsatte unge, inden for beskæftigelsesområdet, ældreområdet eller noget helt andet, så har du mulighed for at sammensætte en diplomuddannelse, der passer til dine interesser og arbejdsopgaver.

Du kan søge om støtte på op til 25.000 kr. årligt til Den sociale diplomuddannelse

Det kræver at du er omfattet af en overenskomst mellem KL og Dansk Socialrådgiverforening, BUPL, FOA, Forhandlingskartellet, HK Kommunal, Dansk Metal, Socialpædagogernes Landsforbund, Teknisk Landsforbund eller 3F. 

Fleksible forløb

Drømmer du om at sammensætte din efteruddannelse så den matcher tværfagligheden i din arbejdsvirkelighed?

Et fleksibelt forløb giver dig mulighed for at sammensætte din efteruddannelse med et modulvalg, der ikke følger efteruddannelsernes almindelige opbygning.Læs mere her

Praktisk information