Gå til hovedindhold

Absalon er klar med ny strategi for 2022 til 2025

"Uddannelser, der skal mærkes i hele Region Sjælland" er titlen på Absalons nye strategi for 2022-2025, som netop er blevet offentliggjort. Strategien sætter i den grad den studerende i centrum med et nyt uddannelsesløfte.

strategi 2022-2025

Strategien er netop godkendt af Absalons bestyrelse og forud er gået en proces, hvor medarbejdere og ledere på Absalon er kommet med værdifulde bidrag og perspektiver til strategien.  Som noget nyt formulerer strategien et uddannelsesløfte til vores studerende

Uddannelsesløftet handler om, at vi på den ene side uddanner professionelle, men på den anden side også gerne vil gøre det i højskolelignende studiemiljøer, som tager vores ord "professionshøjskole" alvorligt. Der ligger også i det, at vi vil udvikle nogle kendetegn, som vil præge Absalons uddannelser de kommende år.
Camilla Wang, rektor Absalon

Udover uddannelsesløftet, så har den nye strategi for 2022 til 2025 flere fokuspunkter. Blandt andet et stort fokus på at få flere unge til at vælge en professionsuddannelse, fordi det er der simpelt hen brug for ifølge Camilla Wang:

"Der er allerede nu stor mangel på både lærere, sygeplejersker, pædagoger og så videre, og problemet bliver kun større i fremtiden. Så derfor er det vigtigt at vi sætter hårdt ind på dette område - og gerne med stor hjælp fra alle vores samarbejdspartnere.

 

  • Uddannelse, der mærkes – uddannelsesløftet til vores studerende
  • Flere skal vælge en professionsuddannelse
  • Faglig udvikling hele arbejdslivet
  • Forskning, der forbedrer professionelt arbejde
  • Styrket professionelt arbejdsfællesskab.