Gå til hovedindhold

Ældrepædagogik

I denne udgave af PædTalks er projektets tre forskere i studiet, hvor de fortæller om, hvilke udfordringer pædagogerne står overfor på ældreområdet - og hvordan de især kan sætte deres faglighed i spil.

Der ansættes flere og flere pædagoger på ældreområdet, men der mangler i høj grad viden om, hvordan de på den bedst mulige måde kan bringe deres faglighed i spil.Nu har forskere fra Center for Pædagogik på Absalon gennem netværksmøder med pædagoger på ældreområdet, feltarbejde og interviews sat fokus på området og blandt andet udgivet en casesamling, der skal bruges til undervisning og efter-videreuddannelse af pædagoger.I denne udgave af PædTalks er projektets tre forskere i studiet, hvor de fortæller om, hvilke udfordringer pædagogerne står overfor på ældreområdet - og hvordan de især kan sætte deres faglighed i spil.Gæsterne er Randi Andersen, projektleder, lektor og ph.d., Marianne Brodersen, lektor og ph.d., og Thomas Bille, lektor og ph.d., alle tre fra Center for Pædagogik på Absalon.Vært i dette afsnit er Michel Bech Winckler fra Absalons kommunikationsafdeling.

Lyt med her:

Skal vi samarbejde?

Vi samarbejder bredt med praksis og andre vidensinstitutioner, og vi vil gerne udbygge vores samarbejde med det omgivende samfund og med danske og internationale forskningsinstitutioner. 

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, så kontakt ovenstående. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis du er interesseret i at gennemføre et ph.d.-projekt ved forskningsmiljøet.

Du kan læse mere om samarbejde med Absalon her

Gå på opdagelse i Absalons podcastunivers

Få faglig viden og inspiration direkte i øregangene, når og hvor du vil; på cyklen, i bilen, på løbeturen eller mens du vasker op.

Find alle vores podcasts her.