Gå til hovedindhold

Ældrepædagogik - Pædagoger i aktivitetstilbud

I denne udgave af PædTalks er forskerne i studiet til en samtale om pædagogernes rolle på aktivitetsområdet, og hvilke udfordringer de især støder på.

Hvad er det for et menneske, der er foran mig, og hvad er det for en historie, vi sammen kan arbejde med?Det er bare nogle af de spørgsmål, som pædagoger er gode til at stille sig selv, og derfor kan de i høj grad sætte deres faglighed i spil i aktivitetstilbud indenfor ældreområdet.Det er en af konklusionerne i forskningsprojektet “Pædagogfaglighed på ældreområdet”, som forskere fra Center for Pædagogik på Absalon har lavet.I denne udgave af PædTalks er forskerne i studiet til en samtale om pædagogernes rolle på aktivitetsområdet, og hvilke udfordringer de især støder på.Forskerne er Randi Andersen, projektleder, lektor og ph.d., Marianne Brodersen, lektor og ph.d., og Thomas Bille, lektor og ph.d., alle tre fra Center for Pædagogik på Absalon.Vært i dette afsnit er Michel Bech Winckler fra Absalons kommunikationsafdeling.

Lyt med her:

De vigtigste pointer fra podcasten

Hvis du vil have de vigtigste pointer fra denne podcast på skrift, kan du finde dem i denne artikel: At udforske det enkelte menneske

Skal vi samarbejde?

Vi samarbejder bredt med praksis og andre vidensinstitutioner, og vi vil gerne udbygge vores samarbejde med det omgivende samfund og med danske og internationale forskningsinstitutioner. 

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, så kontakt ovenstående. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis du er interesseret i at gennemføre et ph.d.-projekt ved forskningsmiljøet.

Du kan læse mere om samarbejde med Absalon her

Gå på opdagelse i Absalons podcastunivers

Få faglig viden og inspiration direkte i øregangene, når og hvor du vil; på cyklen, i bilen, på løbeturen eller mens du vasker op.

Find alle vores podcasts her.