Gå til hovedindhold

Grill og studieafklaring på menuen

Hvilke dokumenter skal jeg sende ind? Hvordan arbejder man med projekter? Hvor søger jeg om studiebolig?
Åbent Hus og Grill trak gæster til alle Absalons uddannelser i uge 23.

Åbent Hus Roskilde

Næsten 300 gæster fandt vej til Absalons campusser til Åbent Hus og Grill, hvor der i uge 23 blev inviteret på hyggelig stemning, uformel atmosfære og studieafklaring over en bid mad fra grillen. Det var muligheden for at få mødt studerende og undervisere og ikke mindst opleve de enkelte campusmiljøer, som man kan blive en del af, hvis man søger ind på Absalon. 

Gæsterne var både kommende studerende, der allerede havde søgt og næsten ikke kunne vente på at starte, og gæster der skulle hjem og søge i disse dage. Andre igen sonderede og skulle have afklaret adgangskrav, så de rette fag kunne vælges eller suppleres inden for de kommende år. 

Næste mulighed for at deltage i Åbent Hus på Absalon er i uge 32

Kommende studerende?

Lærer

Jeppe, HF-eksamen besøgte Absalon i Roskilde, da han gerne vil læse til lærer:

"Jeg er her i dag, fordi jeg er nysgerrig på campus. Jeg bor i København, men jeg vil gerne prøve noget andet end de vante rammer. Jeg er meget positivt overrasket efter i dag, så jeg går hjem og sender en ansøgning med det samme."

Jeppe vil gerne være lærer

Pædagog

Natasia Hansen har taget HF-enkeltfag og besøgte Absalon i Holbæk:

"Jeg vil være pædagog, fordi jeg synes uddannelsen åbner så mange muligheder. Både at jeg kan udvikle mig livet igennem, og måden man kan gøre sin profil personlig og fx inddrage egne interesser i sit arbejde. Fx idræt, naturen, krea eller andet”

Natasia vil være pædagog

Sygeplejerske

Johann Schnügger kommer med en bachelor i biologi og har en ansøgning på vej til sygeplejerskeuddannelsen:

"Jeg søger ind på sygeplejerskeuddannelsen, fordi jeg gerne vil helt ud og møde og hjælpe det enkelte menneske. Jeg har derfor prøvet mig selv og mine grænser af i hjemmeplejen i år, og det har bestemt ikke afskrækket mig, selvom det også har været grænseoverskridende for mig selv."

Johann Schnügger

Diplomingeniør i bioteknologi

Mads Søndergaard, STX fra Sorø Akademi lagde vejen forbi Kalundborg sammen med sin far:

"Jeg vil gerne læse diplomingeniør i bioteknologi her af flere grunde. Det er ret fedt at der er så god sammenhæng imellem teori og den virkelighed, man møder i virksomhederne. Men også den ping pong man kan have med underviserne et mindre sted som her. Og så betyder det meget for mig, at der er kandidatuddannelser på vej i Kalundborg”

Mads

Søg senest 5. juli

Det er nu, der skal søges, for at nå med til studiestart 1. september. 

Søg ind på Absalons uddannelser senest 5. juli kl. 12.00 via optagelse.dk.