Gå til hovedindhold

Ny uddannelsesleder på jordemoderuddannelsen i Slagelse

Den kommende jordemoderuddannelse på Campus Slagelse har nu fået en uddannelsesleder, Camilla Gry Temmesen, som sætter sig i stolen på den nye uddannelse.

Camilla Gry

Camilla Gry Temmesen er ansat som uddannelsesleder til at stå i spidsen for udvikling af jordemoderuddannelsen, bl.a. i tæt samarbejde med uddannelsens praksisfelt.

Siden 2017 har Camilla været ansat på Absalon som lektor i Center for Sygepleje, hvorfra hun siden august har været udlånt i forbindelse med ansøgningsproces og opstarten af uddannelsen.

Camilla er uddannet jordemoder, kandidat i jordemodervidenskab og er aktuelt i gang med en phd., som færdiggøres sideløbende med det nye lederjob. Camilla har en solid forankring i jordemoderfaget, med godt 10 år som basisjordemoder på obstetrisk specialafdeling, Næstved Sygehus og senere som uddannelsesansvarlig jordemoder på obstetrisk afd., Nykøbing F. Sygehus. Camilla er desuden beskikket censor i Jordemoderuddannelsens censorkorps.

I forbindelse med ansættelsen udtaler Camilla: "Jeg glæder mig meget til at sætte mine kompetencer i spil, og omsætte de mange faglige ambitioner til en uddannelse, der er kendetegnet ved at uddanne dygtige jordemødre der matcher behovet i Region Sjælland sammen med stærke kolleger i praksis".