Del

Administrationsbacheloruddannelsen

Vil du være med til at udvikle og forme fremtidens velfærdssamfund?

Uddannelsen ruster dig til en karriere i såvel et ministerium, en kommune, en region, EU eller i en privat virksomhed. Mulighederne er mange, og du kan i høj grad selv være med til at skabe dem.  

Udover at deltage i den traditionelle fremmødeundervisning har du også adgang til læring on-line 24-7.
På modul 11 skal du i ulønnet praktik i en forvaltning, institution, organisation eller virksomhed, der arbejder med offentlig administration. …
Som administrationsbachelor er du rustet til et job i både det offentlige og i det private. I det offentlige
kan det fx være i et ministerium, EU,…

Studerende om valget af studie:

På uddannelsen lærer jeg blandt andet om politik, offentlig økonomi, velfærdssamfundet, jura, projektstyring, digitalisering og HR, og for hver undervisningsgang er det hele bare blevet mere spændende. Jeg glæder mig personligt til valgmoduler senere på studiet, da det giver mig mulighed for selv at styre min uddannelse lige i den retning, jeg vil til gavn for min fremtidige karriere.”

Nadine Brus Kennis

Kontakt en studerende og bliv studerende for en dag

Nikoline Kjær Mortensen

Jeg læser på Offentlig administrationsuddannelsen i Næstved.

Jeg er 27 år og bor i Nykøbing F. 

Jeg startede på uddannelsen i september 2020. Jeg valgte at læse offentlig administration, fordi uddannelsen er enormt bred, hvor man kan arbejde både i den offentlige-, men også private sektor. Jeg kan se mig selv i flere forskellige jobfunktioner og gerne som enten projektleder, konsulent eller sidde med ledelsesansvar i statsligt regi. 

Hvis du har spørgsmål til mig, min uddannelse og/eller ønsker du at komme ud på skolen og følge mig en dag som "studerende for en dag", er du velkommen til at skrive til mig på følgende mail: dn20s031@edu.pha.dk 

Diana Bergholtz

Mit navn er Diana Bergholtz, og jeg læser til administrationsbachelor i Næstved

Jeg er 31 år gammel og bor i Nykøbing F. Jeg er oprindeligt uddannet inden for detailbranchen, men da min datter kom til verden, fik jeg brug for en uddannelse, der kunne give mig bedre fleksibilitet i hverdagen. Jeg har altid interesseret mig for samfund og politik, så derfor faldt valget naturligt på uddannelsen Administrationsbachelor.

På uddannelsen får man kendskab til samfundets opbygning og alle de problemstillinger, som jeg gerne vil være med til at prøve at løse.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller ønsker at blive 'studerende for en dag' er du velkommen til at skrive til mig på min mail dn17se025@edu.pha.dk

Nadja Kiær Waagensen

Hej mit navn er Nadja, og jeg læser Administrationsbachelor i Næstved og er startet i september 2020.

Jeg valgte denne uddannelse, fordi samfundet interesserer mig, og her får jeg en dybere forståelse for både det politiske, økonomiske og juridiske. Uddannelsen giver uendeligt mange jobmuligheder, så dette er en ekstra bonus ved en interessant uddannelse.

Hvis du har spørgsmål til mig, min uddannelse og/eller du ønsker at komme ud på skolen og følge mig en dag som "studerende for en dag", er du velkommen til at skrive til mig på følgende mail: dn20s052@edu.pha.dk 

Tag uddannelsen på

Campus Næstved
På Campus Næstved finder du et levende studiemiljø med tæt kontakt til dine engagerede undervisere i gode fysiske rammer.