Del

Administrationsbacheloruddannelsen

Vil du være med til at udvikle og forme fremtidens velfærdssamfund?

Uddannelsen ruster dig til en karriere i såvel et ministerium, en kommune, en region, EU eller i en privat virksomhed. Mulighederne er mange, og du kan i høj grad selv være med til at skabe dem.  

Udover at deltage i den traditionelle fremmødeundervisning har du også adgang til læring on-line 24-7.
På modul 11 skal du i ulønnet praktik i en forvaltning, institution, organisation eller virksomhed, der arbejder med offentlig administration. …
Som administrationsbachelor er du rustet til et job i både det offentlige og i det private. I det offentlige
kan det fx være i et ministerium, EU,…
Vores uddannelsesformat betyder stor fleksibilitet, men det sætter også en række krav, for dig som studerende.

Studerende om valget af studie:

På uddannelsen lærer jeg blandt andet om politik, offentlig økonomi, velfærdssamfundet, jura, projektstyring, digitalisering og HR, og for hver undervisningsgang er det hele bare blevet mere spændende. Jeg glæder mig personligt til valgmoduler senere på studiet, da det giver mig mulighed for selv at styre min uddannelse lige i den retning, jeg vil til gavn for min fremtidige karriere.”

Nadine Brus Kennis

Kontakt en studerende og bliv studerende for en dag

Line Simonsen

Jeg læser på mit 2. år af administrationsbacheloruddannelsen i Næstved, hvor jeg også bor. 

Jeg er 23 år gammel og opvokset i Vordingborg. I 2013 flyttede jeg til Fyn i tre år for at læse HF-Søfart. Herefter har jeg arbejdet som salgsleder i Lidl, inden jeg besluttede mig for at begynde at studere.

Jeg valgte offentlig administration, fordi vores samfund interesserer mig, og fordi jeg er rigtigt glad for administrativt arbejde. 

Det bedste ved min uddannelse er, at den er hamrende relevant altid, den er alsidig og åbner en masse døre og giver mig en masse ny viden, samtidigt er den ufatteligt fleksibel, så jeg kan studere, når det passer mig. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på administrationsbacheloruddannelsen i Næstved er du velkommen til at skrive til mig: dn18s067@edu.pha.dk

Diana Bergholtz

Mit navn er Diana Bergholtz

Jeg læser til administrationsbachelor i Næstved

Jeg er 31 år gammel og læser på mit 3. semester

Du er velkommen til at skrive til mig på min mail dn17se025@edu.pha.dk

Mads Nielsen

Jeg er læser på 2. år af Administrationsbacheloruddannelsen i Næstved.

Jeg er 34 år gammel og bor i Næstved. Min vej til uddannelse har været en lidt kringlet en af slagsen, jeg tog en studentereksamen som 20 årig og arbejdede derefter i mange år som henholdsvis alarmoperatør, hvidevaresælger i Elgiganten. 

Jeg valgte at begynde at læse, da jeg var træt af dårlige arbejdstider, løn og ikke mindst manglen på muligheder for at udvikle og bruge mig selv. Jeg ringede derfor til en studievejleder og fik hjælp til at finde uddannelsen. 

Jeg er rigtig glad for mit studie, da der er utrolig mange muligheder for spændende praktiksteder, samt en bred vifte af mulige arbejdspladser, når jeg er færdig. Jeg har altid haft en interesse for samfundsforhold og synes derfor uddannelsen er meget relevant, og jeg er kun blevet bekræftet i dette i løbet af studiet.

Hvis du har spørgsmål til mig min uddannelse eller hvordan jeg fandt frem til den, og/eller ønsker du at komme ud på skolen og følge mig en dag som "studerende for en dag", er du velkommen til at skrive til mig på følgende mail: dn18s043@edu.pha.dk

 

 

Tag uddannelsen på

På Campus Næstved finder du et levende studiemiljø med tæt kontakt til dine engagerede undervisere i gode fysiske rammer.
Hvad enten du bor i Næstved, Nakskov eller Nordsjælland - eller alt derimellem - er der plads til dig på uddannelsen