Gå til hovedindhold

Diplomuddannelse Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration

Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration er en fleksibel videreuddannelse for administrative medarbejdere i den offentlige sektor.

Det får du ud af uddannelsen

  • Kompetencer, der kan løfte din opgaveløsning til et højere fagligt niveau, og du får sat din erhvervserfaring ind i en teoretisk sammenhæng
  • Du bliver i stand til at indgå i nye samarbejder, få nye arbejdsopgaver og se sammenhænge på en måde, du ikke kunne før
  • Du bliver i stand til selvstændigt at indgå i tværfaglige og tværsektorielle samarbejder
  • Du bliver i stand til at bidrage og medvirke til udviklingsaktiviteter i din organisation og i et tværfagligt perspektiv dokumentere disse aktiviteters effekt.

Uddannelsens opbygning

Diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration er opbygget i moduler, hvor hvert modul udgør en afgrænset enhed, der kan studeres selvstændigt. 

Diplomuddannelsen sammensættes af:

  • Tre obligatoriske moduler (25 ECTS)
  • En række valgfri moduler (20 ECTS)
  • Et afgangsprojekt (15 ECTS).

Tilsammen er diplomuddannelsen på 60 ECTS-point eller ét årsværk. 

Du kan vælge at begynde med et enkelt modul, som du selv vælger efter behov og interesse, og herefter bygge videre, når det passer dig. Et enkelt modul kan give dig nye redskaber i din værktøjskasse, men vil du have en hel diplomuddannelse, skal de obligatoriske moduler og afgangsprojektet indgå.

Målgruppe

Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration henvender sig primært til administrative medarbejdere, heriblandt HK'ere og akademikere, som arbejder indenfor administration og forvaltning i det offentlige.

Fleksible forløb

Drømmer du om at sammensætte din efteruddannelse så den matcher tværfagligheden i din arbejdsvirkelighed?

Et fleksibelt forløb giver dig mulighed for at sammensætte din efteruddannelse med et modulvalg, der ikke følger efteruddannelsernes almindelige opbygning.Læs mere her

Praktisk information

Kontakt en konsulent