Gå til hovedindhold

Skræddersyede forløb

Har din organisation brug for at få skræddersyet kompetenceudvikling til et specifikt behov, kan Absalon sammensætte det kompetenceudviklingsforløb, som passer præcis til jer. Mange organisationer har f.eks. brug for at kompetenceudvikle en bestemt medarbejdergruppe sammen eller en hel afdeling på samme tid. Uanset behovet, kan Absalon inden for en bred vifte af fagligheder designe og gennemføre et forløb, som passer til jer.

I et skræddersyet kompetenceudviklingsforløb kan både indgå formel kompetencegivende uddannelse (f.eks. akademi eller diplommoduler) eller præcis det faglige indhold og det format som bedst passer jeres behov. Uanset formatet tilrettelægger og forankrer vi altid undervisningen i deltagernes praksis og ud fra deres specifikke, faglige behov og lokale vilkår.

Undervisningen kan enten foregå på et af Absalons campusser eller et andet sted I måtte ønske. Ved formel kompetencegivende uddannelse ydes der nogen gange tilskud til undervisning fra f.eks. kompetencefonde eller puljer. Det kan vi rådgive jer om når vi har afklaret målgruppen og indholdet i forløbet.

Eksempler på skræddersyede kompetenceudviklingsforløb