Gå til hovedindhold

Hvordan fremmer vi grønnere madvaner?

I denne udgave af Sund Viden taler Teresa Andersen, specialkonsulent ved Center for Ernæring, Rehabilitering og Jordemoderkundskab, med Rikke Højer, der er lektor ved Ernæring og Sundhed og ph.d. i food design og forbrugeradfærd. De taler blandt andet om, hvordan vi fremmer grønnere madvarer.

De klimavenlige fødevarer fylder mere og mere i supermarkederne, men det er langt fra alle danskerne, der kaster sig over dem. De holder sig i stedet til de velkendte retter, hvor kødet ofte spiller hovedrollen.

Så hvordan får vi dem overbevist om, at de grønne fødevarer faktisk godt kan være et velsmagende alternativ til kødet?

I denne udgave af Sund Viden taler Teresa Andersen, specialkonsulent ved Center for Ernæring, Rehabilitering og Jordemoderkundskab, med Rikke Højer, der er lektor ved Ernæring og Sundhed og ph.d. i food design og forbrugeradfærd.

De taler blandt andet om, hvordan vi skal gøre de nye grønne madvarer til noget velkendt – og at det altid er smagen, der skal sættes i centrum.

Lyt med her:

Gå på opdagelse i Absalons podcastunivers

Få faglig viden og inspiration direkte i øregangene, når og hvor du vil; på cyklen, i bilen, på løbeturen eller mens du vasker op.

Find alle vores podcasts her.