Del

Bioanalytiker

Vil du arbejde i laboratorier, hvor du analyserer biologisk materiale fra mennesker til diagnosticering, forebyggelse og monitorering af sygdomme?

Eksperimenter og analyser, den nyeste laboratorieteknologi samt sundhed og diagnostik bliver en væsentlig del af din studietid. Du bliver desuden introduceret til fagområder som kommunikation og etik, da du som bioanalytiker også skal kunne mestre det direkte møde med patienter og borgere og samarbejdet med andre sundhedsprofessionelle. 

Bioanalytikeruddannelsen har både praktik og teori i de fleste moduler. Når du er optaget på uddannelsen, er du sikret en praktikplads.
I den kliniske undervisning indgår du i autentisk bioanalytikerarbejde i samspil erfarne bioanalytikere og andre sundhedsprofessionelle.
Mange bioanalytikere får hurtigt job efter endt uddannelse - f.eks. i hospitalslaboratorier, lægehuse, fertilitetsklinikker eller…
I forlængelse af Regeringens beslutning om at oprette en uddannelsesstation i Kalundborg, er Professionshøjskolen Absalon nu klar med rammerne for…

Studerende om valget af studie

Jeg synes det fede ved at læse til bioanalytiker er, at det faktisk er en ret bred uddannelse, da den åbner op for 6 specialer. Det gør, at der er mange muligheder for forskelligt arbejde i fremtiden inden for faget. Jeg oplever et virkeligt godt studiemiljø, der motiverer os studerende til at få ny viden.

Sara Unold Christensen

Kontakt en studenterambassadør

Mit navn er Helene Adlefeldt Larsen.

Jeg læser til Bioanalytiker i Næstved. 

Jeg er 25 år og læser på 7. semester. 

Du er velkommen til at skrive til mig på min mail bn15s111@edu.pha.dk

Tag uddannelsen på

Cxense Display