Del

Pædagoguddannelsen

For dig der vil understøtte trivsel, læring og udvikling hos mennesker i alle aldre

Som pædagogstuderende uddanner du dig til at arbejde med at understøtte trivsel, læring og udvikling hos børn, unge og voksne. Uddannelsen giver dig både et teoretisk og praktisk grundlag for at arbejde med mennesker i alle aldre.

Uddannelsen har fire praktikperioder, hvoraf to er ulønnede og to er lønnede.

Du kommer til at undersøge, reflektere over, udforske og handle aktivt ud fra forskellige problemstillinger og scenarier både på campus og ude i praksis.

Studerende om valget af studie

Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle arbejde med mennesker. Det er jeg ikke længere. Jeg har fået øjnene op for, hvad det betyder at kunne hjælpe en borger og mærke taknemmeligheden ved, at man er der for andre. Den følelse jeg får af at kunne hjælpe et andet menneske, som ellers ikke ville have overskuddet fysisk eller psykisk til og gøre tingene selv, giver mig den vildeste følelse. Jeg drømmer om at arbejde på det socialpædagogiske område med nogle af dem, som har det allersværest i samfundet

Nicolai Jonge
Pædagogstuderende

Kontakt en studerende og bliv studerende for en dag

Carina Schønebeck Hoose

Jeg læser til pædagog i Nykøbing F. på mit 4. semester. Jeg er på specialiseringen Skole/Fritid. Jeg bor i Fuglebjerg ved Næstved.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på pædagoguddannelsen i Nykøbing F., så er du velkommen til at skrive til mig: pf17s043@edu.pha.dk

 

Hiam Abdul-Ghani

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Slagelse på mit 2. semester.

Jeg er 19 år og har taget HF uddannelsen på VUC i Slagelse. Jeg er født og opvokset i Slagelse, men oprindeligt fra Palæstina og Tyrkiet. Jeg er frivillig i "Pusterummet - Børnecaféen på Slagelse Sygehus", et hygge- og legerum for børn og unge. Jeg har valgt specialiseringen "Dagtilbud". Jeg har valgt pædagoguddannelsen på baggrund af, at jeg længe har haft interesse indenfor det humanitære område, specielt pædagogområdet. Det bedste ved min uddannelse er, at der er et godt studiemiljø. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagoguddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: ps18s085@edu.pha.dk

Kristine Orland Kørvel

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Vordingborg. Jeg er 21 år og i gang med mit 6. semester på specialiseringen Dagtilbud. Jeg bor i Nykøbing F. med min kæreste og datter. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagoguddannelsen i Vordingborg, så er du velkommen til at skrive til mig: pv16s052@edu.pha.dk

Simone Bo Jensen

Jeg læser på pædagoguddannelsen i Nykøbing F.

Jeg er 22 år gammel, og startede på uddannelse september 2018. Jeg er opvokset i en lille by, Mogenstrup (tæt på Næstved), men er flyttet til Nykøbing F.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent og idrætslærer. Jeg har valgt pædagoguddannelsen, fordi jeg synes det at arbejde med mennesker, giver mig en livsglæde, og jeg synes det er enormt spændende at dykke ned i nogle teorier som omhandler arbejdet omkring de forskellige målgrupper, som man kan komme ud og arbejde med.  

I min fritid arbejder jeg som livredder i Nykøbing F og Nørre Alslev, og jeg er en person, der elsker at være aktiv i min fritid. Studiemiljøet på Absalon gør, at jeg har et frirum til at have en hverdag ud over studiet, men som også giver mig mulighed for at fordybe mig i min uddannelse til hverdag. Studiemiljø er rigtig vigtig for mig som person, fordi jeg synes, det er vigtigt, at der både er tid til studie og fritidsinteresser, og det føler jeg, at der er på Absalon.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive ’studerende for en dag’ er du velkommen til at skrive til mig: pf18s019@edu.pha.dk

Sonia del Rio Herraez

Jeg læser til pædagog på campus Slagelse på mit 4. semester.

Jeg er 45 år og kommer oprindeligt fra Spanien. Jeg bor i Ringsted sammen med min mand og min datter på 4 år. Jeg har en kandidat i kommunikation og har arbejdet i mange år inden for marketing og virksomhedskommunikation.

For to år siden tog jeg den store beslutning at ændre min karriere og begynde forfra. Jeg havde brug for at skifte til en meningsfuld profession, hvor man kan gøre en forskel, og sådan er pædagogik i mine øjne.

Pædagoguddannelsen giver mulighed for at arbejde indenfor mange forskellige områder. Man kan arbejde med børn, unge, handicappede, ældre osv. Koblingen mellem teori og praksis er tydelig, og der er så lange praktikperioder under uddannelsen, at man får et godt indblik i professionens udfordringer, dilemmaer og muligheder.

Omkring pædagoguddannelsen er der også et fantastisk studiemiljø, som giver et godt socialt liv under uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på pædagoguddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: ps17s067@edu.pha.dk

Tag uddannelsen på

Cxense Display