Gå til hovedindhold
diplom i ledelse

Diplomuddannelse Diplom i beskæftigelse

Diplomuddannelse i beskæftigelse giver dig den nyeste viden inden for beskæftigelsesområdet, med fokus på udvikling og inddragelse af egen praksis og en forståelse for den samfundsmæssige kontekst beskæftigelsesindsatsen skal fungere i.

Det får du ud af uddannelsen

  • Du får opdateret viden om og erfaring med anvendelse af forskellige teorier og metoder, der understøtter den lediges vej til beskæftigelse
  • Du lærer at forbinde teori, videnskabelig analyse og refleksion med konkrete problemstillinger inden for beskæftigelsesområdet.
  • Du vil også lære at indgå i tværsektionelt samarbejde i såvel offentlige som private virksomheder, institutioner, forvaltninger mm.

Uddannelsens opbygning

Diplomuddannelse i beskæftigelse er opbygget i moduler, hvor hvert modul udgør en afgrænset enhed, der kan studeres selvstændigt. For at gennemføre en hel diplomuddannelse skal du gennemføre 6 moduler (60 ECTS-point), som svarer til et 1-årigt fuldtidsstudie.

Hvad enten du arbejder inden for beskæftigelsesindsatsen eller ønsker at kvalificere sig dig til  arbejdet med beskæftigelsesindsatsen, i såvel offentlige som private virksomheder og institutioner - eller noget helt andet, så har du mulighed for at sammensætte en diplomuddannelse, der passer til netop dine interesser og arbejdsopgaver.

Du kan søge om støtte på op til 25.000 kr. årligt til Diplomuddannelsen i beskæftigelse

Det kræver at du er omfattet af en overenskomst mellem KL og Dansk Socialrådgiverforening, BUPL, FOA, Forhandlingskartellet, HK Kommunal, Dansk Metal, Socialpædagogernes Landsforbund, Teknisk Landsforbund eller 3F. 

Fleksible forløb

Drømmer du om at sammensætte din efteruddannelse så den matcher tværfagligheden i din arbejdsvirkelighed?

Et fleksibelt forløb giver dig mulighed for at sammensætte din efteruddannelse med et modulvalg, der ikke følger efteruddannelsernes almindelige opbygning.



Læs mere her

Praktisk information

Kontakt