Del

Ledige stillinger

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge en stilling hos os via en enkel registrering. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi skal rekruttere nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Centerchef og uddannelsesleder til Center for Sygepleje

Ledere med udsyn, lyst og vilje til at sætte nye dagsordner inden for uddannelse og skabe vækst i Region Sjælland.

Vi søger en centerchef og en uddannelsesleder til Center for Sygepleje. 

Der søges en centerchef til at stå i spidsen for centrets samlede aktiviteter og udvikling, herunder at skabe stærke relationer mellem centret og dets eksterne samarbejdspartnere i regionen.

Uddannelseslederen får ansvar for centrets nye lokation i Holbæk. Her bliver de studerende og medarbejderne pionerer i en nytænkning af uddannelsen, der i langt højere grad end tidligere tænkes på tværs af sektorer.

Læs stillings- og personprofiler for begge stillinger og søg på muusmann.com/stillinger.

Ansøgningsfrist: Søndag den 4. februar 2018.

For mere information, kontakt direktør for Sundhed og Social, Daniel Schwartz Bojsen, tlf. 7248 1547, eller partner i MUUSMANN, Mia Fruergaard, tlf. 2129 7079.

Tilmeld en JobAgent

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Professionshøjskolen Absalon? 

Registrér dig her  

Ansøger log ind

Hvis du tidligere har søgt en stilling i en statslig institution gennem Statens eRekruttering, kan du logge ind her og opdatere dine oplysninger. 
Log ind 

Professionshøjskolen Absalon er professionshøjskolen i region Sjælland, som udbyder 11 mellemlange videregående uddannelser. 

Professionshøjskolen Absalon har ca. 12.000 studerende og 650 medarbejdere fordelt på 7 lokationer.

Professionshøjskolen Absalon har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan. 

Center for Undervisningsmidler Sjælland er en del af Professionshøjskolen Absalon, som servicerer skoler m.v. i hele region Sjælland. 

Cxense Display