Del

Diplomingeniør i bioteknologi

I Biotekbyen Kalundborg får du en attraktiv uddannelse med sikre jobmuligheder både i Danmark og internationalt.

Du bliver en del af et lille nært og stærkt fagligt miljø, hvor vi arbejder helt tæt sammen med landets største bioteknologiske virksomheder, og hvor du oparbejder kompetencer inden for udvikling og produktion, hvor bioteknologiske processer indgår.

Det sker i en tæt kobling mellem teori og praksis, hvor du lærer, hvordan teorien fungerer helt ude i virksomhederne, når en produktion fx skal skaleres op til et verdensmarked.

Med uddannelsen kan du blive en del af løsningen af opgaver inden for områderne pharma/medicin, ernæring, miljø og energi. 

Uddannelsen til diplomingeniør i bioteknologi kombinerer biologi, kemi og ingeniørvidenskab
Som diplomingeniør i bioteknologi får du en bred vifte af karrieremuligheder både i Danmark og i resten af verden.
På 6. semester skal du i praktik i en ingeniørvirksomhed, hvor du får indblik i arbejdet som ingeniør.
Kalundborg Kommune hjælper med bolig til studerende - Studieboliger tæt på campus

Hvorfor er det noget særligt at læse bioteknologi i Kalundborg?

Det er ikke uden grund, at det kaldes Biotekbyen Kalundborg, for netop i Kalundborg og omegn har en række verdensledende bioteknologiske virksomheder samlet sig, og vi arbejder tæt sammen med dem alle. 

Kalundborg har verdens største insulinfabrik, verdens største enzymproduktion, Danmarks største raffinaderi og nogle af verdens dygtigste ingeniører. Og alt det kommer du til at møde igennem uddannelsen i bl.a. projekter, virksomhedsbesøg, ved gæsteforelæsninger og i praktikperioden.

Dorthe Kjær Pedersen
Center- og Campuschef, Campus Kalundborg

Kontakt en studerende og bliv studerende for en dag

Mathilde Ginnerskov Bergstrøm

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi på den internationale linje og er i gang med mit 2. semester.

Jeg er 19 år gammel og er flyttet til Kalundborg i forbindelse med min uddannelse. Jeg er født og opvokset i Faxe. I 2018 blev jeg student på Midtsjællands Gymnasium i Haslev, hvor jeg havde studieretningen Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B. Derefter var tanken egentlig, at jeg skulle have et sabbatår, men var meget tvivl og besluttede derfor at søge ind på efteroptagelse, da der stadigvæk var flere pladser på uddannelsen. 

Jeg har igennem hele min skoletid haft en voksende interesse for naturvidenskab især bioteknologi, og jeg var ikke i tvivl om at det var det jeg skulle studere. Jeg lærer bedst, når teori og praksis bliver blandet, og det er også derfor, at jeg valgte denne uddannelse. Jeg har valgt den internationale linje, da jeg gerne vil arbejde i udlandet, når jeg er færdig med min uddannelse, og jeg tænker, at det er nemmere, når jeg har lært fagsproget på engelsk, mens jeg studerer. Noget af det bedste ved min uddannelse er samarbejdet mellem skolen og lokale virksomheder, der gør at man kan se teorien anvendt i praksis.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du velkommen til at skrive til mig på både dansk og engelsk:
ik18si303@edu.pha.dk

Pippi Bjørck

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi på mit 4. semester på den danske linje.

Jeg er 24 år gammel og flyttede til Kalundborg i forbindelse med at jeg skulle starte på uddannelsen i 2017. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du velkommen til at skrive til mig: ik17s004@edu.pha.dk

Emma Gaya Storm Jensen

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi i Kalundborg og er i gang med mit første år.

Jeg er 23 år og læser på den internationale bioteklinje i Kalundborg. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at være 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du meget velkommen til at skrive til mig - på dansk eller engelsk: ik18si011@edu.pha.dk

Thor Sarquah Djurhuus

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi i Kalundborg og er i gang med mit 4. semester.

Jeg er 26 år gammel, bor i Roskilde og læser på den internationale bioteklinje i Kalundborg. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at være 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du meget velkommen til at skrive til mig - på dansk eller engelsk: ik17si009@edu.pha.dk

Tag uddannelsen på

Campus Kalundborg
På Campus Kalundborg er der et godt internationalt studiemiljø med tæt kontakt til dine medstuderende og engagerede undervisere.

Her kender vi…
Uddannelsen i bioteknologi arbejder helt tæt på store bioteknologiske virksomheder i forbindelse med projekter, gæsteforelæsninger, studiejob og…
Cxense Display