Gå til hovedindhold

Job i Absalon

Absalon er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere.
Se vores aktuelle stillingsopslag, og send os din ansøgning.

Ledige stillinger

Når du søger en stilling hos os skal du lave en enkel registrering via vores elektroniske rekrutteringssystem. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi skal rekruttere nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tilmeld en JobAgent

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op på Professionshøjskolen Absalon?

Registrér dig her  

Ansøger login

Hvis du tidligere har søgt en stilling i en statslig institution gennem Statens eRekruttering, kan du logge ind her og opdatere dine oplysninger.

Log ind

Om Absalon som arbejdsplads

Absalon vil være hele Region Sjællands professionshøjskole, der uddanner dygtige professionelle med en mærkbar betydning for regionens borgere og virksomheder.

Det vil vi bl.a. gøre ved at udvikle vores uddannelser, så vores studerende bliver endnu dygtigere professionelle i deres mange forskellige fag. Vi vil arbejde tæt sammen på tværs af uddannelser samt på tværs af uddannelser og vores fællesfunktioner. At uddanne er en profession i sig selv, og den profession vil vi stimulere og forbedre. Vi skal være et stærkt professionelt arbejdsfællesskab, hvor alle – med hver sin faglighed – bidrager til at gøre Absalon til et rigtigt godt sted at tage sin uddannelse og at arbejde.

På Absalon er vi ca. 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.

Vores madordning er et stort medarbejdergode

Vi har en populær madordning med årstidens friske råvarer, hvor der lægges vægt på kvalitet, bæredygtighed og økologi, og som tager udgangspunkt i de 10 kostråd.

Fra adjunkt til lektor

Når du bliver ansat som adjunkt på Absalon bliver du en del af et veltilrettelagt og ambitiøst kompetenceudviklingsforløb, hvor vi understøtter din vej mod at blive lektor.

Vores ambition med PAL – Absalons lektorkvalificeringsforløb - er at engagerende og kompetente adjunkter og lektorer er med til at sikre, at vores studerende opnår et højt læringsudbytte, faglig og personlig professionalisme og stærke kompetencer inden for deres profession/erhverv til gavn for Region Sjælland.

Absalondagen

Absalondagen er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor alle Absalons medarbejdere mødes for at dele erfaringer, diskutere vores fælles opgaver og have en sjov og lærerig dag i hinandens selskab.

Undervisning
Tablist controls