Gå til hovedindhold

International talentlinje

Professionshøjskolen Absalon tilbyder den internationale talentlinje som en del af læreruddannelsen.

Det øgede antal internationale skoler på verdensplan har bevirket en stor efterspørgsel efter lærere med tværkulturelle kompetencer. Som reaktion på denne efterspørgsel tilbyder Absalon en talentlinje med internationalt fokus.

Hvorfor vælge læreruddannelsens internationale talentlinje?

Den internationale talentlinje er langt mere krævende, men det er samtidig en uddannelse, der vil åbne døre for uanede muligheder – både under og efter uddannelsen:

  • Du vil få mange muligheder for at udvikle en international undervisningsprofil
  • Som en international studerende vil du få en enestående mulighed for at basere din læreruddannelse på danske pædagogiske traditioner og principper
  • Som en del af det internationale forløb vil dine studier blive yderligere beriget gennem dine medstuderendes mangfoldighed
  • Ekstra studier bliver godskrevet på dit eksamensbevis
  • Såfremt du gennemfører uddannelsen inden for de berammede fire år og opfylder de øvrige krav, vil det fremgå af dit eksamensbevis, at du har gennemført den internationale talentlinje
  • Uddannelsen vil give dig en attraktiv stillingsbeskrivelse i relation til alle internationalt orienterede skoler – såvel i Danmark som i hele den vide verden!

Gunnhildur Ásmundsdóttir

Jeg kan rigtigt godt lide at studere i Vordingborg. Alle har sådan et godt sammenhold, og mine lærere kender mit navn, når jeg møder dem. Det giver en hjemlig følelse.

Jeg kiggede efter en uddannelse, hvor jeg kunne arbejde med børn, rejse verden rundt og undervise. Mit mål er at arbejde i så mange lande som muligt, at lære kulturer at kende og implementere menneskerettigheder. Alle de ting har jeg frihed til at gøre på den her uddannelse.

Foto af Gunnhildur

Kontakt