Del

Sundhedsadministrativ koordinator

Kan du li’ struktur og overblik - og trives du med at have kontakt til mange mennesker i din hverdag?  Så er den nye uddannelse til sundhedsadministrativ koordinator måske noget for dig! 

Uddannelsen til sundhedsadministrativ koordinator er for dig, der vil være det professionelle og venlige ansigt, som patient eller pårørende møder på et sygehus, et sundhedscenter eller i et lægehus.

Som sundhedsadministrativ koordinator samarbejder du med det øvrige sundhedspersonale og på tværs af sektorer om at skabe sammenhængende forløb for patienter og pårørende. Du er også med til at udvikle kvaliteten i sundhedsvæsenet og nye digitale løsninger og arbejdsgange i sundhedssektoren.

Uddannelsen erstatter uddannelsen som lægesekretær og skal matche sundhedsvæsenets behov for koordinatorer med en bred faglighed inden for administration, jura, kommunikation og data kombineret med viden om sundhed og sygdomslære.

Læs mere om

Stabil søgning til Absalon
5. juli 2021
Samlet set er der samme søgning til Absalons uddannelser som i 2020. I alt har 3.307 søgt ind på Absalon…
Fra blodprøver til databaser
Som patienternes sekretær er det Line Endrups opgave at alt kører fejlfrit, når de besøger hendes afdeling. Og det er netop det at hjælpe andre, og…
Hent flere

Om den nye uddannelse

Det moderne sundhedsvæsen har brug for sundhedsadministrative koordinatorer til at sikre sammenhængende forløb for patienterne. Derfor har vi sammen med de øvrige professionshøjskoler, kommuner og regioner skabt denne nye uddannelse, der giver de studerende en bred faglighed inden for sundhed og sygdom, jura, kommunikation og teknologi

Daniel Schwartz Bojsen, direktør for Sundhed, Social og Engineering i Absalon

Tag uddannelsen på

Campus Næstved
På Campus Næstved finder du et levende studiemiljø med tæt kontakt til dine engagerede undervisere i gode fysiske rammer.