Del

Diplomingeniør i maskinteknologi

Uddan dig til ingeniør med stærke jobmuligheder, hvor du er med til at optimere og udvikle den industrielle produktion i Danmark

Du bliver en del af et lille nært og stærkt fagligt miljø, hvor vi arbejder helt tæt sammen med regionens maskinteknologiske virksomheder, og hvor du oparbejder kompetencer inden for bl.a. konstruktion, integration og optimering af produktionssystemer til industrien til gavn for miljø, økonomi og samfund. 

Med 3½ års uddannelse åbner du dine jobmuligheder inden for en række brancher, og i studietiden vil du særligt få indsigt i den verdensledende biotekindustri, der er placeret i Kalundborg. 

Konstruktion, integration og optimering af avancerede industrielle produktionssystemer, som bl.a. bruges i Biotekbyen Kalundborg.
På 6. semester skal du i praktik i en ingeniørvirksomhed, hvor du får indblik i arbejdet som maskiningeniør.
Som diplomingeniør i maskinteknologi åbner du dørene til en lang række brancher, der arbejder industrielt med maskinteknologi.
Kalundborg Kommune hjælper med bolig til studerende - Studieboliger tæt på campus

Hvorfor er det noget særligt at læse maskinteknologi i Kalundborg?

I Kalundborg og omegn har en række verdensledende teknologiske virksomheder samlet sig, og vi arbejder tæt sammen med dem alle. 

Kalundborg har verdens største insulinfabrik, verdens største enzymproduktion, Danmarks største raffinaderi og nogle af verdens dygtigste ingeniører. Og alt det kommer du til at møde igennem uddannelsen i bl.a. projekter, virksomhedsbesøg, ved gæsteforelæsninger og i praktikperioden.

 

Kontakt en studerende og bliv studerende for en dag

Kamilla Maria Grøntved

Jeg læser på diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi i Kalundborg og går i skrivende stund på 1. semester.

Jeg er 24 år gammel og bor i Gørlev. Jeg er uddannet elektronikoperatør og har efterfølgende taget et adgangskursus for at komme ind på maskinteknologi-uddannelsen.

Grunden til, at jeg har valgt at læse til maskiningeniør, er, fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel i verden. Jeg vil være med til at udvikle, optimere og opfinde. På uddannelsen får vi stor mulighed for at kæde teori sammen med praksis. For eksempel laver vi projektarbejde med virksomhederne i og omkring Kalundborg, hvor vi virkelig får ”hands on”- oplevelser.

Hvis du har lyst til at vide mere om uddannelsen eller være studerende for en dag, skal du ikke tøve med at sende mig en mail på: tk20s009@edu.pha.dk 

Nicolaj Grue Mortensen

Jeg læser til Diplomingeniør i maskinteknologi i Kalundborg og startede på uddannelsen i 2020.

Jeg er 22 år gammel og bor i Kalundborg med min orkidé.

Min baggrund er EUX smed, hvor jeg har stået i lære hos Novo Nordisk. Da jeg blev færdig med uddannelsen, ville jeg gerne ud at prøve noget nyt, fordi jeg fandt ud af at jeg ikke ville være smed resten af mit liv. En af fordelene ved at tage ingeniøruddannelsen er, at der er mange jobmuligheder. Derudover er studiemiljøet noget helt specielt, da vi ikke er et hold på 200 studerende - men et lille hold. Det betyder at vi kommer hinanden meget nært, og at der er tid til den enkelte. Mit favoritfag er teknisk design, da vi bruger Autodesk Inventor, som jeg har arbejdet med som smed. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Maskinteknologi, så er du meget velkommen til at skrive til mig på: tk20s301@edu.pha.dk

Tag uddannelsen på

Campus Kalundborg
På Campus Kalundborg er der et godt internationalt studiemiljø med tæt kontakt til dine medstuderende og engagerede undervisere.

Her kender vi…
Absalons diplomingeniøruddannelser arbejder helt tæt på store bio- og maskinteknologiske virksomheder i forbindelse med projekter,…