Del

Diplomingeniør i maskinteknologi

Uddan dig til ingeniør med stærke jobmuligheder, hvor du er med til at optimere og udvikle den industrielle produktion i Danmark

Du bliver en del af et lille nært og stærkt fagligt miljø, hvor vi arbejder helt tæt sammen med regionens maskinteknologiske virksomheder, og hvor du oparbejder kompetencer inden for bl.a. konstruktion, integration og optimering af produktionssystemer til industrien til gavn for miljø, økonomi og samfund. 

Med 3½ års uddannelse åbner du dine jobmuligheder inden for en række brancher, og i studietiden vil du særligt få indsigt i den verdensledende biotekindustri, der er placeret i Kalundborg. 

Konstruktion, integration og optimering af avancerede industrielle produktionssystemer, som bl.a. bruges i Biotekbyen Kalundborg.
På 6. semester skal du i praktik i en ingeniørvirksomhed, hvor du får indblik i arbejdet som maskiningeniør.
Som diplomingeniør i maskinteknologi åbner du dørene til en lang række brancher, der arbejder industrielt med maskinteknologi.
Kalundborg Kommune hjælper med bolig til studerende - Studieboliger tæt på campus

Hvorfor er det noget særligt at læse maskinteknologi i Kalundborg?

I Kalundborg og omegn har en række verdensledende teknologiske virksomheder samlet sig, og vi arbejder tæt sammen med dem alle. 

Kalundborg har verdens største insulinfabrik, verdens største enzymproduktion, Danmarks største raffinaderi og nogle af verdens dygtigste ingeniører. Og alt det kommer du til at møde igennem uddannelsen i bl.a. projekter, virksomhedsbesøg, ved gæsteforelæsninger og i praktikperioden.

Dorthe Kjær Pedersen
Center- og Campuschef, Campus Kalundborg

Tag uddannelsen på

Campus Kalundborg
På Campus Kalundborg er der et godt internationalt studiemiljø med tæt kontakt til dine medstuderende og engagerede undervisere.

Her kender vi…
Absalons diplomingeniøruddannelser arbejder helt tæt på store bio- og maskinteknologiske virksomheder i forbindelse med projekter,…