Del

Læreruddannelsen

Gør en forskel som lærer i dit nærområde

Vil du være med til at løfte børn og unge, skabe fællesskaber og klæde dem på til verden?

Uddan dig til lærer ved at kombinere 3 forskellige undervisningsfag, eller fordyb dig som lærer med profil/talentlinje fx inden for musik, sprog, naturvidenskab, sport- og bevægelse eller international profil. 

Studerende om valget af studie:

Universitetet var ikke mig, så jeg valgte om, og nu ved jeg bare, at det er det helt rigtige. Efterskole, folkeskole, privatskole eller noget helt fjerde har jeg ikke bestemt mig for. Jeg overvejer også at læse videre bagefter"

Emilie Lykkeberg, studerende i Vordingborg

De relationer du får med eleverne. Den ping pong du har med dem. Og når du ser, hvordan de gradvist udvikler sig. Det er super fedt"

Jan Antonisen, studerende i Roskilde

Kontakt en studenterambassadør og bliv studerende for en dag

Ida Leidecker Stenshøj

Jeg læser på læreruddannelsen i Vordingborg, hvor jeg er i gang med mit sidste år.

Jeg har linjefagene dansk, engelsk og historie og spiller teater på uddannelsen. 

Jeg er 22 år og bor lidt uden for Næstved.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Læreruddannelsen i Vordingborg, så er du velkommen til at skrive til mig: lv15s017@edu.pha.dk

Louise Ladefoged-Olsen

Jeg er 26 år, kommer fra Næstved og studerer til lærer i Vordingborg. Jeg er i gang med mit sidste år på uddannelsen og bliver færdig til sommer.

I min fritid er jeg frivillig fodboldtræner og spejder, og så spiller jeg teater på Campus Vordingborg. Foruden det arbejder jeg på en efterskole som vagtvikar og sidder i uddannelsesudvalget som repræsentant for læreruddannelsen Vordingborg. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Læreruddannelsen i Vordingborg, så er du velkommen til at skrive til mig: lv15s033@edu.pha.dk

Morten Kristen Rygner

Jeg er 33 år og bor i Næstved. Jeg har valgt at tage Læreruddannelsen som E-læring i Roskilde, hvor jeg er på 4. semester. E-læringsstudiet giver mig et mere fleksibelt studieliv, som hænger bedre sammen med min hverdag med to døtre og en kone, som er selvstændig. Jeg har valgt læreruddannelsen, efter at jeg har arbejdet 3 år i en ungdomsbolig og 7 år i skolefritidsordning, hvor jeg fik mere og mere arbejdstid i skolen. Jeg holder meget af det liv, der er på en skole og elsker at se, hvordan børnene udvikler sig, og her har jeg en særlig interesse for arbejdet med at inkludere de børn som af forskellige årsager har der svært i skolen. Denne interesse er delvist skabt af, at min egen skolegang var en meget svær størrelse. Jeg er ordblind og holder meget af, når jeg kan rykke ved stereotype forestillinger om, hvad ordblindhed er for noget. Det bedste ved min uddannelse er, at man ud over at læse de fag, man ønsker at komme til at undervise i, også får en masse andre kompetencer, herunder lærer man om mennesker og samfundet generelt.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse (både læreruddannelsen generelt eller specifikt læreruddannelsen på E-læring), og/eller ønsker at blive 'Studerende for en dag' (også muligt på de lørdage, hvor jeg er på indkald), så er du velkommen til at skrive til mig: lr17se013@edu.pha.dk 

Zeyneb Delice

Jeg læser til lærer i Roskilde - på 2. semester. 

Jeg er 19 år gammel og bor i Holbæk. Jeg er student fra Stenhus Gymnasium (STX), og er nu igang med læreruddannelsen. Jeg har linjefaget religion, men regner med at fortsætte med dansk og matematik efterfølgende. Jeg har altid ønsket et arbejde, hvor jeg kan komme i tæt kontakt med mennesker. Som lærer kan jeg både arbejde med børn, unge og voksne, og uddannelsen åbner derfor op for en masse muligheder. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Læreruddannelsen i Roskilde, er du velkommen til at skrive til mig: lr18s083@edu.pha.dk 

Tag uddannelsen på

Cxense Display