Gå til hovedindhold

Kvalitet og akkreditering

Kvalitetspolitik

Professionshøjskolen Absalon blev i marts 2015 positivt institutionsakkrediteret som den første professionshøjskole i Danmark.

Dette betyder, at du som studerende og/eller samarbejdspartner er sikret, at Professionshøjskolen Absalon har et systematisk og velfungerende kvalitetssystem, som sikrer at uddannelserne er af høj kvalitet og løbende udvikles.

Systematisk kvalitetssikrings- og -udviklingstilgang

Professionshøjskolen Absalon har arbejdet med en systematisk kvalitetssikrings- og -udviklingstilgang siden institutionen dannelse i 2008 og har løbende udviklet rammerne herfor på på institutionsniveau og på uddannelsesniveau gennem turnus uddannelsesakkrediteringer og akkreditering af nye uddannelser og nye udbud.

Professionshøjskolen Absalon blev i marts 2015 positivt institutionsakkrediteret som den første professionshøjskole i Danmark.

I juni 2021 blev Professionshøjskolen Absalon igen positivt institutionsakkrediteret for de næste seks år - Læs akkrediteringsrapporten her.Kvalitetspolitik 

Professionshøjskolen Absalon har udarbejdet en Kvalitetspolitik, som er styrende for kvalitetsarbejdet i Professionshøjskolen Absalon. Der lægges vægt på, at kvalitetsarbejdet skal være grundigt samt anvendelses- og udviklingsorienteret.