Del

Professionshøjskolen Absalon

Professionshøjskolen Absalon er en af de syv professionshøjskoler, som blev etableret i august 2007. Vi er godt 750 medarbejdere, 8.500 fuldtidsstuderende og 3.500 i efteruddannelse.

Professionshøjskolen Absalon skal løfte uddannelsesområdet i hele Region Sjælland - fra Gedser til Odden.

Vores uddannelser ligger inden for de pædagog-, social-, sundheds- og lærerfaglige områder. De er nært forbundet med en praktisk virkelighed, idet vi er tæt knyttet til de professioner, vi uddanner til - både gennem praktikordninger og i udviklingen af uddannelsernes indhold. Det er vigtigt for os at uddanne fagligt kvalificerede og socialt kompetente mennesker, der kan garantere høje standarder i både den offentlige og private sektor.

Hos Professionshøjskolen Absalon lægger vi vægt på høj faglighed, levende studiemiljø og internationale horisonter. Vores mål er at højne kvaliteten af de videregående uddannelser, øge professionalisering og specialisering, gøre vores uddannelser synlige i regionen og øge samspillet med centrale regionale, nationale og internationale aktører.

Professionshøjskolen Absalon SUNDHED OG SOCIAL - Stærke samspil og gensidige interesser

 

En håndfuld eksempler på, hvordan Professionshøjskolen Absalon - i nært samspil med aktørerne inden for sundheds- og socialområdet – skaber en stærk kobling mellem forskning, uddannelse og praksis.

Professionshøjskolen Absalon
Slagelsevej 7
4180 Sorø
Tlf. 7248 1000
absalon@pha.dk
CVR. NR. 30 87 43 23

Cxense Display