Gå til hovedindhold

Uddannelsesretning Bevægelsesvejleder i skolen

Kvalificér dig til at varetage de udviklende, rådgivende, koordinerende funktioner i forbindelse med skolens bevægelsesaktiviteter, trivsel og læring. Lær at vejlede dine kolleger og medvirk til at få igangsat bevægelsesindsatser på skolen.

Uddannelsesforløbet er målrettet dig, der i forbindelse med udvikling af skolens bevægelseskultur ønsker at få nye kompetencer til at udvikle, rådgive, koordinere og lede implementeringen af bevægelsestiltag i skolens hverdag. Undervisningen på modulerne vil indeholde centrale elementer om sammenhæng mellem fysisk aktivitet, læring, sundhed, inklusion og motivation samt procesledelse og vejledning af kolleger.

Du vil få ny faglig viden og udvikle dine færdigheder til at planlægge, gennemføre og evaluere den undervisning, der indeholder daglige bevægelsesaktiviteter med henblik på at kunne inspirere og vejlede dine kolleger samt ledelse og øvrige samarbejdspartnere.

Du får kompetencer til at igangsætte og stimulere den faglige debat om bevægelse i skolen og på den baggrund udvikle og integrere en kultur, hvor bevægelse er tænkt sammen med skolens rammer, mål, undervisning og daglige virke.